Nadira

Hej och välkomma alla nya och gamla läsare !

Cancerrehabfonden modell 2018

 

Det här var jag 2017 för 1.5 år sedan drygt. Gravid och hade just fått veta åt jag fått cancer och skulle troligtvis dö under graviditeten om jag behöll den.
I dag är jag fortfarande här och det är min son Rasmus-Vader också som är 1 år nu.
I morgon ska han gå till sitt dagis för första dagen . Inskolning… visste inte att jag skulle få uppleva denna dag 🙄
Men från att jobba som modell blogga och springa på event och även Jobbet som jurist så fick jag sjukskriva mig och börja leva på sjukhus nu har jag smitit i 6 månader för att jag är så trött och de envisas med sånt på tider ingen är vaken vid .
Ni som inte läst min blogg kan läsa lite mer om hur jag fick reda på det osv . Men nu tänker jag fortsätta för jag är en kvinna som älskar shopping mode och smink. Jag vill ge de bästa tipsen för er som inte orkar pröva eller andra sjuka. Sen vill jag ta med er på mina shoppingturer och resor. Kanske att jag låter detta vara en ventileringsventil. Det kommer vara mer roligt än PH 😂😂😂 just nu drömmer jag om en kryssning till Karibien. Jag och min kompis kanske drar en vecka.

Välgörenhet är något jag jobbar med hela tiden. Jag vill samla så mycket pengar det går direkt till utvalda välgörenhetsorganisationer inom cancer 😍
Hoppas ni hittar intressanta saker åt läsa!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply