Nadira

Föräldramobbing

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alll

 

 

Att få behöva höra sådana kommentarer när man kämpar för sitt liv. Obetalbart och jag undrar hur man tänker?

Att säga så till min man som åker till Arlanda till jobbet 05.00 morgonen och åker tillbaka hem för att ta insjolningen på dagis till kl 12.00 för att sedan skjutsa vår son till Nannyn och sedan tillbaka till Arlanda igen jobba klart för att sedan hämta vår son och komma hem så jag får natta. Sen har vi ca 1/2 h tillsammans efter han somnat.

Var hos dietisten och hon blev arg på sjikvårdens process som i princip har lämnat mig att svälta så det gått för långt  nu är det livsuppehållande näring tills kroppen svarar så man kan fokusera på att gå upp i vikt. Är trött och försöker hålla gång kroppen men som hon sa så Ska jag fokusera att ta dag för dag.

Här är ett så gulligt svar till mitt inlägg att jag måste dela med mig

 

”Alltså. Blev så berörd av din post att jag ”råkade” hamna på din blogg. Vilken enormt inspirerande människa du är!❤️ Jag är helt mållös av att det kan finnas sådana supermänniskor ibland oss. Jag tycker att aset till kärring helt enkelt borde få läsa din blogg och inse vilken liten, liten människa hon är i jämförelse. Pyttepytteliten. Så små människor ska under inga omständigheter få trycka ner hjältar som dig.”

Tack och kramar från mig och min familj

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Hanna
  31 augusti, 2018 at 22:23

  🙏🏻 Du och din man är fantastiska! Kämpa på, jag tänder ett ljus och hoppas på att någonsin ha er styrka 🙏🏻

 • Reply
  Nadira Winbladh
  16 november, 2018 at 08:10

  Tack Hanna❤ det värmer! Ursäkta för sen reply men livet har varit galet hela hösten. Kram

 • Leave a Reply